Despre noi

Realizam pe loc sau la comanda broderii pe orice obiect textil, de la materiale folosite acasa (prosoape, fete de masa, cuverturi, lenjerii pat, perdele, draperii, cadouri diverse, etc), pana la articole de imbracaminte (cravate, camasi, bluze, pantaloni, rochii adulti/copii), echipamente (uniforme, halate, salopete) sau materiale promotionale (tricouri, sepci, hanorace), folosite de angajatii companiei dvs.

Brodam direct pe materialul furnizat de client sau pe materiale achizitionate de noi, la cererea clientului. Broderiile sub forma de embleme, ecusoane, logo-uri sau patch-uri se aplica pe produs, prin coasere, termic, cu adeziv temporar sau cu banda scai (velcro), aplicata pe verso.

Puteti opta pentru modelele noastre sau puteti sa ne trimiteti modelul dorit, iar noi ne vom ocupa de proiectarea si finisarea broderiei. In plus, va vom trimite toate modelele prezentate/ solicitate, ca mostre gratuite. Mostrele sunt disponibile gratuit si nu se percep taxe pe proiectare sau executie.

Daca nu reusiti sa gasiti combinatia de culori, texturi si grafica, pe care le cautati, introduceŇ£i informatiile relevante in pagina Solicitare mostra, iar un reprezentant Retouching Store va va contacta in legatura cu solicitarea dumneavoastra, timpul si costul aferent.

Leave a Reply