Termeni si Conditii

Garantii Produse

Toate produsele de pe www.craftdairy.com prezinta durabilitate si calitate, broderia nu se deteriorează nici dupa spalari sau curatari multiple.

Expediere Comenzi

Toate comenzile plasate pe website-ul nostru se vor confirma telefonic sau pe e-mail de catre cumparator, sau de catre unul din consultantii nostri. In lipsa acestei confirmari, verbale sau in scris, comanda nu va fi expediata. Nu vom expedia comenzi la clientii care nu au ridicat colete expediate anterior. Livrarea se va face prin Posta Romana (prin serviciul de curierat rapid sau prin ridicare de la Oficiul Postal – intre 24 si 36 ore), prin  firmele de curierat Urgent Cargus si Fan Courier (termen de livrare- intre 24 si 48 de ore) sau prin ridicare de la sediul nostru.

Politica de Returnare

Daca aveti nemultumiri cu privire la produsele achizitionate, ne puteţi contacta pentru returnare in termen de 14 zile si noi va vom returna contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primire, prin instiintare in maxim 48 de ore din momentul primirii coletului, pe pagina Returnari sau pe adresa de e-mail, mentionandu-se  ID-ul si data comenzii, numele si codul produsului, precum si numele pe care s-a făcut comanda.

Produsele distruse prin folosire sau intretinere neadecvata, nu se mai pot returna. Produsele deteriorate din cauza unei impachetari necorespunzatoare sau a transportului deficitar, vor fi acceptate pentru retur, suma rambursata cuprinzand atat contravaloarea produselor achizitionate de client, cat si costurile initiale de expediere, daca au existat

De asemenea, comenzile expediate gresit din vina noastra vor putea fi returnate, toate costurile de retur si reexpediere fiind  suportate de catre noi.

Asumarea Responsabilitatii

www.craftdairy.com poate sa nu onoreze o comanda in cazul in care produse comandate nu mai exista in stoc. Orice conflict cauzat de diferentele cantitative sau calitative va fi transmis catre firma noastra in maximum 48 de ore de la primirea produselor (telefonic sau pe e-mail).

Politica de Confidentialitate

www.craftdairy.com va pastra confidentialitatea datele personale ale utilizatorilor site-ului, folosindu-le doar in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a promotiilor acestuia.

www.craftdairy.com va instiinta utilizatorii inscrisi despre ofertele curente prin newsletter-ul sau. Orice utilizator care s-a inscris la newsletter prin furnizarea adresei  de email, se poate dezabona prin solicitarea stergerii din baza de date.

Tarife Suplimentare

Valoarea platita de client este formata din valoarea produsului afisat pe site si din taxele de livrare, daca este cazul.

Valorile afisate pe site includ TVA.

Conditii Legale

Website-ul www.craftdairy.com este proprietatea  ,,,,,,,,,, avand ca date de identificare CUI: RO ,  J…/…./…

Reclamatii

Orice reclamatii vor fi comunicate firmei noastre in termen de 48 de ore de la receptia produselor

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in cel mult 30 de zile.

 

Leave a Reply